Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЄС продовжив санкції проти рф ще на півроку

Реклама

Євросоюз продовжує санкції щодо осіб, відповідальних за підрив або загрозу територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України, ще на шість місяців, до 15 березня 2024 року. Про це повідомили на сайті Ради ЄС.

Існуючі обмежувальні заходи передбачають обмеження на пересування для фізичних осіб, заморожування активів , а також заборону надавати кошти чи інші економічні ресурси фізичним та юридичним особам зі списку. Санкції продовжуватимуть застосовуватися до майже 1800 фізичних та юридичних осіб.

У висновках Європейської Ради від 29-30 червня 2023 року ЄС підтвердив своє рішуче засудження агресивної війни Росії проти України, яка є явним порушенням Статуту ООН, і нагадав про непохитну підтримку ЄС незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, в межах своїх міжнародно визнаних кордонів і невід'ємного права на самооборону від російської агресії.

Нагадаємо, ЄС затвердив 11 пакетів санкцій проти рф

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових списках санкцій, зокрема, країн ЄС і США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини