Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

У сервісі "єЧерга" з'явилася нова послуга для міжнародних перевізників

Реклама

Мінінфраструктури запускає нову послугу для міжнародних перевізників у рамках проєкту «єЧерга», яка надає можливість відслідковувати всі онлайн-бронювання в особистому кабінеті. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Як зазначається, переглядати всі активні черги можна через особистий кабінет в системі «Шлях». Мова йде про статус кожної вантажівки та автобуса, зареєстрованих на перевізника. Нова опція стала доступною завдяки інтеграції систем «єЧерга» та «Шлях».

Перевірити статус всіх автомобілів в електронній черзі можна в особистому кабінеті Системи «Шлях» у вкладці «Моя єЧерга». Зокрема перевізник може переглянути:

  • транспортні засоби, зареєстровані в електронній черзі;

  • статус авто в єЧерзі;

  • дані про підприємство, транспортний засіб, причіп;

  • номер вантажної митної декларації.

У міністерстві нагадали, що з 1 серпня триває тестування послуги електронного запису для перетину кордону автобусами. Наразі тестування охоплює вісім пунктів пропуску, регулярні та нерегулярні маршрути. За результатами тестування невдовзі стане доступною послуга слотування - можливість обрати час перетину кордону відповідно до розкладу руху автобуса.

Довідково:

За час функціонування єЧерги кордон за електронним записом вже перетнуло 415 тисяч вантажівок та майже 7 тисяч автобусів.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини