Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БЕБ викрило столичного забудовника, який недоплатив 4,8 млн грн податків

Реклама

Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві повідомили про підозру керівнику столичного забудовника, який систематично занижував податок на прибуток. Загалом підприємство недоплатило у бюджет понад 4,8 млн грн гривень. Про це повідомляє пресслужба Бюро економічної безпеки.

Раніше співробітники управління встановили, що службові особи однієї з будівельних компаній столиці протягом тривалого часу вносили неправдиві дані до звітних документів, щоб ухилитись від сплати податку.

Зазначається, що під час досудового розслідування детективи забезпечили відшкодування товариством завдані державі збитки у повному обсязі кошти вже сплачено до бюджету.

Наразі матеріали провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податку) направлено в Дарницький районний суд м. Києва для розгляду справи по суті та прийняття рішення.

Маєш сумніви щодо свого управлінського рішення? Звіряйся з LIGA360:Керівник. Отримай надійне джерело для: перевірки контрагентів, пошуку законодавчих позицій, аналітики та алгоритмів дій для бізнесу. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини