Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк першим в Україні запустив сервіс онлайн моніторингу заставного майна

Реклама

ПриватБанк першим в Україні запровадив сервіс онлайн моніторингу заставного майна, який дозволяє клієнту самостійно проходити перевірку у мобільному Приват24 без фізичного огляду майна представником банку. Про це повідомляє пресслужба установи.

«ПриватБанк попри війну не зупиняє кредитування українців та впроваджує сучасні цифрові сервіси, щоб спростити надання та обслуговування позик нашим клієнтам, багато з яких змушені змінити місце проживання чи перебувають за кордоном», - зазначила член правління ПриватБанку з питань ризиків Лариса Чернишова.

За її словами, сервіс дозволяє позичальникам пройти моніторинг у будь-якому місці знаходження майна та в зручний для себе час.

Для того, щоб успішно пройти онлайн-моніторинг заставного авто, потребно зробити фото в режимі онлайн за інструкцією та підказками в застосунку Приват24, заповнити анкету у додатку та підписати електронним підписом SmartID.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини