Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мін'юст затвердив дорожню карту у сфері банкрутства

Реклама

Міністерство юстиції наказом від 26.09.2023 № 3427/5 затвердило Дорожню карту щодо діяльності з розбудови потенціалу для підтримки впровадження Кодексу України з процедур банкрутства. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Дорожня карта - це документ, підготовлений Мін'юстом, в якому викладена узгоджена позиція ключових стейкхолдерів у сфері банкрутства/неплатоспроможності щодо цілей і ключових завдань діяльності з розбудови ефективних механізмів врегулювання виконання зобов'язань через застосування процедур банкрутства на наступні три роки.

Вона направлена на формування і реалізацію державної політики у сфері банкрутства/неплатоспроможності відповідно до міжнародних порівняльних практик та принципів Європейського Союзу, посилення торговельно-економічних відносин і подальшої європейської інтеграції України.

Документом визначено шість розділів із визначенням цілей і завдань, які мають бути досягнуті і виконані.

Враховуючи динамічний характер сфери банкрутства та відновлення платоспроможності, що обумовлено безперервними змінами в економіці та фінансовій системі, зазначена дорожня карта може бути переглянута відповідно, у разі зміни потреб чи пріоритетів ключових стейкхолдерів.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини