Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні зареєстровано два нові індустріальні парки, які працюватимуть у галузі переробки

Реклама

Кабінет Міністрів рішенням від 6 жовтня включив ще два парки - «ЕкоСтіл» на Дніпропетровщині та «ІСКРА» на Івано-Франківщині до Реєстру індустріальних (промислових) парків. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Як зазначається, обидва парки працюватимуть у переробній промисловості та створять загалом понад 1800 робочих місць.

Індустріальний парк «ЕкоСтіл», що працюватиме на території Новопільської сільради Криворізького району Дніпропетровської області, буде спеціалізуватися на виробництві продукції металургійного комплексу, металообробці, переробці відходів металургійного виробництва, будматеріалах, логістиці тощо. В рамках роботи парку буде створено близько 900 робочих місць.

Серед напрямків роботи індустріального парку «ІСКРА», створення якого ініційоване Підгайчиківською сільрадою Коломийського району Івано-Франківської області, виробництво харчових продуктів, текстильне виробництво, оброблення деревини тощо. Також на території парку зможуть працювати підприємства, які виготовляють вироби з деревини та корку, меблі, металеві вироби, машини та устаткування. Планується, що парком буде створено біля 950 робочих місць.

Всього до Реєстру індустріальних парків вже включено 67 парків.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини