Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У ДПС пояснили, що з 1 жовтня в таксі мають використовуватися РРО

Реклама

ДПС повідомила, що водіям, які надають послуги перевезення пасажирів та приймають до оплати готівку та/або електронні платіжні засоби, повинні видавати чеки.

Податківці роз'яснюють, що з 01.10.2023 до суб'єктів господарювання, у тому числі фізичних осіб - підприємців - платників єдиного податку другої - четвертої груп, які надають послуги таксі та приймають до оплати готівкові кошти та/або електронні платіжні засоби без проведення таких операцій через РРО та/або ПРРО, можуть застосуватись штрафні (фінансові) санкції за порушення вимог Закону про РРО.

Для ФОП - платників єдиного податку та тих, які не зареєстровані платниками податку на додану вартість, зменшено розміри штрафних (фінансових) санкцій з 100 - 150 % до 25 - 50 % вартості проданих з порушенням товарів (робіт, послуг), а також надано право у розрахункових документах зазначати назву товару (послуги) у вигляді, що відображає споживчі ознаки товару (послуги) та ідентифікує належність такого товару (послуги) до товарної групи чи послуги.

Не гадай, а знай точні відповіді! LIGA360:Підприємець надасть всю інформацію із законодавчого та новинного поля, довідкову інформацію та реєстраційні дані компаній. Дізнайся більше переваг за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини