Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Marsh спільно з урядом України запускає інформаційну платформу для інвесторів

Реклама

Провідний світовий брокер Marsh спільно з урядом України запускає інформаційну платформу для інвесторів. Про це повідомив старший партнер компанії Marsh McLennan Кріспін Еллісон на Київському міжнародному економічному форумі, передає Інтерфакс-Україна.

"Необхідно надавати інвесторам, урядам, страховикам інформацію про Україну із зазначенням наявних ризиків за регіонами і я анонсую запуск цієї платформи. Уже завтра інвестори і страховики на глобальному рівні зможуть онлайн дізнатися деталі, почитати, що відбувається в Україні", - наголосив він.

За словами Еллісона, це необхідно, оскільки зарубіжні інвестори, ґрунтуючись на інформації ЗМІ, вважають, що Україна є суцільним Бахмутом, тоді як 75% громад у країні не мали жодних інцидентів, які б стосувалися війни або були спричинені війною, і Україна відкрита зараз для бізнесу.

"Ми маємо розвивати впевненість, стійкість. Ми маємо зацікавлювати інвесторів і страховиків рухатися на український ринок. Дати їм більше інформації, такої, як на платформі ризиків і даних", - зазначив він.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об?єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні. 

Довідково:

Marsh McLennan - провідна у світі компанія, що надає професійні послуги в сфері ризиків, стратегії та управління персоналом. Понад 85 тис. співробітників компанії консультують клієнтів у 130 країнах світу. Маючи річний дохід понад $20 млрд, Marsh McLennan допомагає клієнтам орієнтуватися у дедалі динамічнішому та складнішому середовищі через чотири провідні на ринку бізнеси. Marsh надає комерційним і споживчим клієнтам консультаційні послуги з управління ризиками на основі даних і страхові рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини