Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Платформа для крафтової продукції Etsy Payments запускається в Україні - Федоров

Реклама

Платіжний інтерфейс Etsy запускається в Україні, повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Онлайн-платформа Etsy об'єднує понад 90 мільйонів покупців з усього світу та спеціалізується на продажу handmade-виробів, вінтажних речей, крафтової продукції.
Міністр пояснив, що раніше користувачі з України не могли відкривати нові магазини на Etsy. Із запуском Etsy Payments це змінюється - українці можуть офіційно відкривати на платформі магазини, продавати товари людям з Америки, Європи, Азії тощо.
В Etsy Payments продавці отримають доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та спеціальну цілодобову підтримку. Підприємці також зможуть керувати всією фінансовою інформацією свого магазину.
Від самого початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує Україну. У березні 2022 року Etsy надіслав листа всім своїм покупцям із мануалом, як підтримати українських продавців.

Підприємці слідкують за змінами з LIGA360. Це рішення дозволяє моніторити всі важливі фактори, що можуть впливати на діяльність компанії. Слідкуйте за законодавчими змінами, реєстраційними змінами компаній, згадками в ЗМІ. Відчуйте повний контроль інформації з LIGA360. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини