Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Чернівцях БЕБ викрило забудовника, який не сплатив 8,4 млн грн податків

Реклама

Територіальне управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області викрило забудовника, який не сплатив 8,4 млн грн податків. Його керівнику вручено повідомлення про підозру. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Детективи Бюро встановили, що підозрюваний у період з березня по вересень 2021 року під час будівництва і передачі власникам житла ухилився від сплати податку на додану вартість в особливо великих розмірах.

За цей час компанія передала володільцям більше сотні квартир загальною вартістю понад 42 млн гривень, але не сплатила 8,4 млн грн податків.

Правоохоронці повідомили керівнику підприємства про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 212 КК. Йому загрожує штраф від 15 тисяч до 25 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Читайте також: Перевірки Бюро економічної безпеки України: підстави, алгоритм дій, механізми оскарження

Перевіряйте компанії, приватних підприємців та фізосіб у LIGA360. Система відобразить офіційні дані з держреєстрів: реквізити, судові справи, фінансовий і податковий стан. Дізнайтеся як мінімізувати ризики для бізнесу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини