Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено правила приймання вантажів до перевезення на залізничному транспорті

Реклама

Мінвідновлення наказом від 05.09.2023 року № 788 затвердило нову редакцію Правил приймання вантажів до перевезення.

Правила визначають вимоги до підготовки вантажу до перевезення (визначення способу та умов його перевезення, вимог до його пакування та маркування), визначення рухомого складу та його придатності для здійснення такого перевезення залізничним транспортом України, вимоги щодо встановлення, забезпечення єдності вимірювань, обслуговування та контролю за технічним станом зважувальних приладів на залізничному транспорті.

Зокрема, встановлено, що перевезення вантажів здійснюються вагонними, контейнерними, контрейлерними, груповими або маршрутними відправками.

Розміщення і кріплення вантажів та контейнерів у вагонах провадяться згідно з додатком 3 до УМВС.

Розміщення і кріплення вантажів у великотоннажних контейнерах провадиться згідно з пам'яткою Організації співдружності залізниць "Розміщення та кріплення вантажів у великотоннажних контейнерах" (О+Р 401).

Вантажі можуть перевозитися у тарі або навалом/насипом. Рішення щодо способу перевезення вантажів у залежності від фракційного складу, а також фізико-хімічних властивостей вантажу приймає відправник за погодженням з одержувачем без участі перевізника.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об?єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини