Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Коломойський передав корпоративні права 1+1 media в управління трудового колективу медіахолдингу

Реклама

Кінцевий бенефіціарний власник групи компаній 1+1 media Ігор Коломойський 23 жовтня передав свої корпоративні права в медіахолдингу в управління трудовому колективу. Про це повідомляє 1+1 media.

Зазначається, що відповідна заява була направлена трудовому колективу 1+1 media та Національній раді з питань телебачення та радіомовлення.

«Мною прийнято рішення про передачу належних мені корпоративних прав в управління трудовому колективу, в особі Пахольчука Ярослава Валерійовича, генерального директора ТОВ "Телерадіокомпанія "Студія 1+1", який як представник діятиме в інтересах компанії і за дорученням трудового колективу», - йдеться у заяві Ігоря Коломойського.

У документі зазначається, що повноваження щодо управління корпоративними правами передбачають можливість управителя приймати від свого імені будь-які необхідні рішення, крім відчуження та/або обтяження корпоративних прав, належних Ігорю Коломойському, та отримання дивідендів.

У медіахолдингу додали, що передача корпоративних прав в управління не призведе до зміни кінцевого бенефіціарного власника групи 1+1 media, вирішальний вплив (контроль) залишається за Ігорем Коломойським.

Рішення було ухвалено строком на 5 років «у зв'язку з необхідністю захисту та збереження принципів свободи слова, неупередженості та об'єктивного висвітлення подій, які є критично важливими факторами існування медіакомпанії в умовах великої війни».

Слід зазначити, що наразі Ігор Коломойський не може повноцінно здійснювати свої повноваження, оскільки перебуває під вартою.

Фото з сайту 1+1 media.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовте презентацію LIGA360 та дізнатеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини