Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКЦПФР визначила особливості документообігу з учасниками ринку в умовах воєнного стану

Реклама

НКЦПФР рішенням від 19 жовтня 2023 року № 1173 визначила особливості документообігу в умовах воєнного стану.

Визначено, що у разі необхідності уточнення інформації щодо питань ліцензування за відповідним видом професійної діяльності на ринках капіталу та організованих товарних ринках та/або у складі звітних даних здійснювати направлення документів (листів, запитів тощо) професійним учасникам ринків капіталу та організованих товарних ринків, потрібно на офіційну електронну адресу (подану відповідно до нормативно-правових актів НКЦПФР), а у випадку неможливості на офіційну поштову адресу.

Датою отримання професійним учасником ринків капіталу та організованих товарних ринків документів (листів, запитів тощо), відправлених на офіційну електронну адресу, є дата наступною за датою відправлення Комісією відповідних документів офіційним каналом зв'язку, а саме засобами електронної пошти.

У разі не отримання відповіді на направлені документи (листи, запити тощо), протягом строку встановлено у зазначених документів (листах, запитах тощо) вважати, що відповідь професійним учасником ринків капіталу та організованих товарних ринків не надано у встановлений строк.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини