Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк оновив тарифи на послуги з реєстрації та ліцензування

Реклама

Національний банк переглянув тарифи на послуги з реєстрації та ліцензування для банків і небанківських установ, а також запровадив нові послуги та встановив тарифи на них.

Як повідомляють у пресслужбі НБУ, йдеться про послуги з реєстрації платіжних систем, учасників, технологічних операторів платіжних систем та з авторизації діяльності надавачів фінансових платіжних послуг, обмежених платіжних послуг.

Підставою для запровадження таких послуг стала імплементація законодавства України щодо платіжних послуг, а саме Закону «Про платіжні послуги» та Положення про реєстрацію платіжних систем, учасників платіжних систем та технологічних операторів платіжних послуг.

Відповідні зміни затверджені постановою Правління НБУ від 24.10.2023 № 134 «Про внесення змін до Тарифів на послуги з реєстрації та ліцензування, що надаються Національним банком України», яка набирає чинності з 01 листопада 2023 року.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини