Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До кінця року Фонд держмайна виставить на приватизацію майже 200 об'єктів

Реклама

До кінця 2023 року Фонд держмайна виставить на аукціони малої приватизації в системі Prozorro.Продажі ще 188 об'єктів. Про це повідомляє пресслужба ФДМУ за підсумками наради в.о. Голови ФДМУ Олександра Федоришина з керівниками регіональних відділень.

«Приватизація сприяє розвитку підприємництва, залученню інвестицій, створенню нових робочих місць та збільшенню податкових надходжень. Цей процес є ключовим для створення відкритої та інноваційної економіки України», - зазначив Олександр Федоришин.

Серед активів, які Фонд планує виставити на приватизацію: Зарубинський спиртзавод (балансова вартість 245,4 млн грн), Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів (52,2 млн грн), Бджільнянський спиртзавод (68,2 млн грн) тощо. Орієнтовна балансова вартість 188 об'єктів становить понад 1,36 млрд грн.

Довідково:

З початку 2023 року ФДМУ провів в Prozorro.Продажі 335 успішних аукціонів. В торгах взяли участь 1725 потенційних інвесторів. Загалом у поточному році до держбюджету надійшло майже 2,7 млрд грн від приватизації державних активів.

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини