Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Комітет ВР схвалив законопроєкт, яким пропонується змінити правила для грального бізнесу

Реклама

Комітет ВР з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував прийняти за основу законопроєкт № 10101 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення законодавства у сфері організації та проведення азартних ігор та державних лотерей». Про це повідомив голова Комітету Данило Гетманцев.
За його словами, головним завданням законопроєкту є вдосконалення ліцензування у сфері організації та проведення азартних ігор та державних лотерей з метою недопущення зловживань положеннями чинного законодавства.

Основні нововведення, які ним пропонуються:

  • унеможливлення повернення на ринок азартних ігор тих суб'єктів господарювання, які з початку воєнного стану не платили за ліцензії;

  • встановлення додаткових вимог до ліцензіатів у сфері організації та проведення азартних ігор та підстав для анулювання ліцензій у цій сфері;

  • встановлення плати для суб'єктів господарювання, які провадять діяльність із випуску та проведення державних лотерей, до Державного бюджету України у вигляді відрахувань від проведення державних лотерей до оголошення результатів першого конкурсу.

Детальніше про законопроєкт читайте за посиланням.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини