Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

З 6 листопада у системі єЧерга перевізники можуть реєструвати лише верифіковані транспортні засоби

Реклама

З 6 листопада у системі перетину кордону єЧерга перевізники можуть реєструвати лише верифіковані транспортні засоби. Це стало можливим завдяки інтеграції із базою даних Державної митної служби, повідомляється на порталі єЧерга.

«Система порівнюватиме номер вантажівки та країну реєстрації на предмет наявності транспортного засобу в Україні. Йдеться як про вантажівки на українській, так і іноземній реєстрації, - зазначається у повідомленні.

Таким чином, забронювати місце в черзі можливо під той транспорт, який фізично перебуває в Україні. Тобто у онлайн-черзі будуть знаходитись лише 100% верифіковані вантажівки.

Також оновлення системи дозволить попередити реєстрацію в чергу фейкових вантажівок.

Оновлення передбачає початок верифікації транспортних засобів в системі з 6 листопада. Вантажівки, яких ще немає в Україні, зможуть зареєструватись в чергу знову після перетину українського кордону.

Крім того, завдяки інтеграції та верифікації, орієнтований час перетину кордону може скорочуватись, тому перевізникам та водіям рекомендується слідкувати за сповіщенням в особистому кабінеті.

Довідково:

За час реалізації проєкту єЧерга кордон за онлайн-записом перетнуло майже 567 тисяч транспортних засобів, з яких 20 тисяч - автобуси.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини