Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До порядку зупинення реєстрації податкових накладних внесли зміни

Реклама

Уряд на засіданні 7 листопада вніс зміни до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. Про це повідомив постійний представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Зміни внесені для забезпечення реалізації Закону № 3219-IX та спрямовані на вдосконалення критеріїв ризиковості платника ПДВ у системі моніторингу критеріїв оцінки ступеня ризиків з урахуванням обсягу та питомої ваги його ризикових операцій з метою запобігання набуттю доброчесним платником ПДВ статусу ризикового, а також удосконалення автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків, в частині доопрацювання положень щодо ознаки безумовної реєстрації та показників, за якими визначається позитивна податкова історія платника податку.

Нагадаємо, 30 вересня набули чинності зміни до порядку розблокування податкових накладних.

Розблокування податкових накладних: що врахувати платнику податків?

Legal Solution допоможе кожному фахівцю, що потребує аналізу законодавства й пошуку НПА. Керівникам, юристам, бухгалтерам, кадровикам та іншим фахівцям. Замовте доступ за посиланням   

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини