Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрпошта запровадила електронну марку для рекомендованих листів Новини компаній

Реклама

Укрпошта запроваджує електронну марку для рекомендованих листів. Про це повідомляється на сайті почтового оператора.

Як зазначається, електронна марка - це новий сервіс для рекомендованих листів, за допомогою якого тепер можна замовити, завантажити та роздрукувати електронну марку на звичайному принтері вдома чи в офісі всього за кілька хвилин.

Щоб згенерувати електронну поштову марку та оплатити її онлайн потрібно увійти до Особистого кабінету на сайті, створити лист та оплатити вартість поштового відправлення за допомогою банківської картки. У корпоративних клієнтів є можливість оплатити створені рекомендовані листи за рахунок авансу.

Застосування електронної марки дає можливість відстежити всі операції відправлення онлайн, відображати статус та історію відправлення в Особистому кабінеті користувача, скоротити витрати на використання поштових марок та підготовку листів. Також однією з переваг для корпоративних клієнтів, що замовляють марки по договорам, стане оплата поштових послуг за фактом використання, а не передплатою.

Укрпошта закликає всіх наявних та нових корпоративних клієнтів, а також клієнтів, які ще не користуються послугами Укрпошти та не мають Особистого кабінету, скористатися новим сервісом - електронною поштовою маркою для рекомендованих листів, щоб оцінити його переваги.

У 2024 році скористатися послугою зможуть також українці, які відправлятимуть прості листи.

Довідка:

Електронна марка - це знак поштової оплати, що у вигляді QR-коду наноситься на листи, поштові картки, містить інформацію про індекс одержувача, дату створення поштового відправлення, вагу, номер відправлення та підтверджує оплату послуг поштового зв'язку.

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Legal Friday від LIGA ZAKON - найвигідніша спецпропозиція року. Заповнюйте заявку та забронюйте знижку для професійних рішень для роботи.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини