Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укргазвидобування" підключило до дистанційного моніторингу понад 630 свердловин

Реклама

АТ "Укргазвидобування" вже приєднала до дистанційного моніторингу понад 630 точок. Про це повідомляє пресслужба Групи "Нафтогаз".

"Компанія "Укргазвидобування" діджиталізує виробництво з 2020 року. За 3 роки сучасні технології були впроваджені на понад 630 свердловинах. З початку 2023 року до єдиної системи моніторингу було доєднано понад 250 свердловин", - йдеться у повідомленні..

За словами т.в.о. генерального директора Укргазвидобування Олега Толмачева, перехід на сучасні технології вже призвів до зниження втрат газу та зменшення операційних видатків на обслуговування свердловин, інтегрованих у єдину систему моніторингу.

"Діджиталізація створює нові можливості для підвищення ефективності газовидобування. І для нас це, безумовно, стратегічний напрям. Наразі ми можемо в режимі онлайн аналізувати роботу ключових свердловин і оперативно реагувати на будь-які зміни", - наголосив Толмачев.

Він додав, що найближчим часом Укргазвидобування планує впровадити дистанційний моніторинг роботи бурових верстатів.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини