Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінцифри оголосило відбір підприємств, яким допоможуть вийти на ринок Польщі

Реклама

Мінцифри розширює пілотну програму підтримки малого та середнього бізнесу, щоб допомогти підприємцям масштабуватися та вийти на закордонні ринки.

У межах програми відберуть 30 малих і середніх бізнесів, які зможуть додати інформацію про свою компанію та товари до Каталогу українських виробників, що планують експортувати до Польщі. Цей безоплатний онлайн-інструмент у виконанні Київської школи економіки розміщено на вебсайті центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Варшаві. Це допоможе українським виробникам встановити прямі ділові контакти з польськими компаніями.

Взявши участь у проекті, підприємці отримають:

  • супровід від локального експерта, який надаватиме консалтингову підтримку;

  • допомогу в налагодженні потенційного партнерства. Команда проекту промотуватиме Каталог з товарами компаній-учасників на зустрічах з представниками польського бізнесу;

  • адаптацію матеріалів для Каталогу. За потреби відібраним учасникам допоможуть перекласти інформаційну довідку про компанію та товари польською й англійською мовами.

Щоб взяти участь у проекті, потрібно заповнити реєстраційну форму на порталі Дія.Бізнес до 30 листопада.

Джерело: Урядовий портал

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини