Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ відтермінував обов'язок банків щодо здійснення розрахунку мінімального розміру ринкового ризику

Реклама

Нацбанк постановою від 08.11.2023 № 142 відтермінував обов'язок банків щодо здійснення розрахунку мінімального розміру ринкового ризику в тестовому й звичайному режимах та інформування НБУ про результати такого розрахунку.

Банки України повинні:

  • станом на 01 січня, 01 лютого, 01 березня і 01 квітня 2024 року здійснити розрахунок мінімального розміру ринкового ризику в тестовому режимі та до 22 січня, 21 лютого, 21 березня та 22 квітня 2024 року відповідно надати інформацію про результати такого розрахунку через вебпортал Нацбанку у файлі з показниками статистичної звітності 7SX "Дані про мінімальний розмір ринкового ризику", визначеному нормативно-правовим актом Нацбанку з питань організації статистичної звітності, що подається до Нацбанку;

  • починаючи з 30 квітня 2024 року здійснювати розрахунок мінімального розміру ринкового ризику згідно з вимогами Положення та подавати дані про мінімальний розмір ринкового ризику відповідно до нормативно-правового акта Нацбанку з питань організації статистичної звітності, що подається до Нацбанку.

Слідкуєте за оновленнями у банківській сфері? Ця новинка для вас

Всі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень та інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням 

Не пропустіть головних знижок року - скористайтесь спецпропозицією Legal Friday від LIGA ZAKON. Заповніть заявку до 17 листопада, щоб дізнатися умови першими.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини