Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Майк Помпео увійшов до ради директорів "Київстар" Новини компаній

Реклама

Глобальний цифровий оператор VEON оголосив, що колишній держсекретар США Майк Р. Помпео приєднається до ради директорів 100% української дочірньої компанії VEON "Київстар" як незалежний невиконавчий директор. 

Крім того, генеральний директор VEON Group Каан Терзіоглу призначений головою ради директорів Київстар. 

"Ці зміни в Раді директорів "Київстар" відображають відданість VEON Україні її відродженню та реконструкції. Як було оголошено раніше, VEON інвестує в Україну 600 мільйонів доларів США протягом наступних трьох років разом із запуском програми "Інвестуйте в Україну ЗАРАЗ!", запрошуючи інші міжнародні компанії взяти участь у відбудові України. Зобов'язавшись надавати послуги в Україні, VEON покинула Росію, оголосивши про завершення продажу своєї російської дочірньої компанії 9 жовтня 2023 року", - йдеться у пресрелізі оператора.

Міністр Помпео є партнером Impact Investments, щойно створеної в США стратегічної та фінансової консалтингової та інвестиційної фірми, яка займається консультуванням, інвестуванням і партнерством з провідними світовими стратегічними компаніями в різних галузях і регіонах. Impact підтримуватиме керівництво Київстар та його материнської компанії VEON у низці ключових стратегічних ініціатив щодо України.

Російський чи білоруський слід у контрагентів руйнує репутацію бізнесу. Система LIGA360 покаже чи мають засновники, керівники чи бенефіціари компаній відношення до російської федерації чи республіки білорусь. Тепер відповідна позначка міститься у досьє компаній. Дізнатися докладніше. 

Нагадаємо, раніше, за матеріалами Служби безпеки суд наклав арешт на всі корпоративні права в Україні, що належали підсанкційним російським олігархам Михайлу Фрідману, Петру Авену та Андрію Косогову.

У Lifecell заявили, що продовжують працювати в звичайному режимі

У VEON заявили, що є єдиним і законним власником Київстар

Пізніше Шевченківський районний суд м. Києва вніс зміни до ухвали про арешт акцій мобільних операторів Київстар і lifecell. Тепер він стосується лише часток, що контролюються російськими олігархами. 

Також VEON оскаржує у суді арешт корпоративних прав у Київстар.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини