Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АРМА передало в управління "Мотор Січ" один з авіазаводів

Реклама

Агентство з розшуку та менеджменту активів передало АТ «Мотор Січ» 100% корпоративних прав одного з авіаційних заводів. Про це повідомляє пресслужба агентства.

Відповідний договір управління було підписано 15 листопада.

"Передача зазначених корпоративних прав від АРМА до АТ "Мотор Січ" - це історія про настання невідворотної економічної відповідальності В'ячеслава Богуслаєва, власника авіазаводу та особи, якій інкриміновано колабораційну діяльність, пособництво державі-агресору та надання сприяння терористичній організації", - наголосила Голова АРМА Олена Дума.

Вона додала, що встановлення контролю над корпоративними правами авіазаводу забезпечить його безперебійну роботу, поліпшить якість управління компанією і дозволить обом підприємствам працювати на оборонний сектор України.

В агентстві зазначають, що завод тісно співпрацює з АТ "Мотор Січ", виконуючи капітальні ремонти та модернізацію двигунів для гвинтокрилів.

Назва об'єкту не розголошується, однак раніше Мінекономіки офіційно повідомляло про рішення Уряду передати "Мотор Січі" ТОВ "Вінницький авіаційний завод".

Фото з сайту АРМА.

Legal Solution - аналіз законодавства й практика правозастосування для кожного фахівця. Знайдіть нормативні документи, досліджуйте правові питання та звіряйтеся з експертами. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Придбайте Legal Solution зі знижкою 40% - тільки у Legal Friday. Пропозиція діє лише 17 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини