Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент доручив знайти рішення , щоб носії «кинджалів» не паралізували економіку країну на години

Реклама

Президент Володимир Зеленський дав доручення Уряду, Міноборони та Генштабу знайти рішення, які допоможуть не зупиняти економіку країни під час вильоту російських носіїв балістичних ракет "Кинджал", через які оголошується повітряна тривога.

Про це глава держави повідомив у Telegram за підсумками засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

«Окремо доручив Міністерству оборони, Генштабу та Кабміну запропонувати рішення, щоб вильоти носіїв «кинджалів» не паралізували країну на години», - написав Зеленський.

На засіданні Ставки також обговорювались питання щодо забезпечення сил оборони наступного року, зокрема, контрактування на наступний рік як із вітчизняним ОПК, так і з закордонними постачальниками, а також нарощування обсягів виробництва на підприємствах українського ОПК.

Як бізнесу діяти правильно в умовах воєнного часу? Завдяки LIGA360. Система доповнена новими розділами й інструментами, де зібрані зміни законодавства, новини й аналітика, консультації. Знаходь відповіді та слідкуй за змінами щодня.

Legal Friday від LIGA ZAKON - найвигідніша спецпропозиція року. Заповнюйте заявку та забронюйте знижку для професійних рішень для роботи.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини