Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДТЕК приєдналася до антикорупційної платформи Новини компаній

Реклама

Група ДТЕК повідомила, що стала першою українською компанією, яка приєдналася до Ініціативи «Партнерство проти корупції» Всесвітнього економічного форуму (PACI) задля прискорення трансформації України.

ДТЕК об'єднується з найбільшими компаніями світу в низці ініціатив щодо запобігання та боротьби з хабарництвом і корупцією.

Як учасник Ініціативи, ДТЕК візьме на себе додаткові зобов'язання щодо дотримання Принципів протидії корупції PACI:

1. Встановити «тон від вищого керівництва» через видиме та активне зобов'язання керівників до абсолютної неприпустимості корупції у всіх її формах.

2. Розвивати внутрішню відданість культурі чесності, яка заохочує, визнає та забезпечує позитивну підтримку етичної поведінки.

3. Сприяти прозорості в компанії та у взаємодії із зацікавленими сторонами.

4. Дотримуватися букви та духу всіх чинних законів і нормативних актів у юрисдикціях, де підписанти працюють і ведуть свій бізнес.

5. Заохочувати і надавати підтримку діловим партнерам у дотриманні тих самих етичних стандартів, яких дотримуються члени PACI.

6. Взаємодіяти з PACI та іншими ініціативами для забезпечення скоординованої відповіді на виклик корупції, чи то в конкретних географічних регіонах, чи в галузях промисловості.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини