Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Митники почали використовувати у пунктах пропуску нагрудні відеореєстратори

Реклама

У Державній митній службі впроваджено пілотний проєкт із використання в пунктах пропуску індивідуальних портативних відеокамер під час митного оформлення. Про це повідомляє пресслужба ДМСУ.

Як зазначається, нагрудні відеореєстратори працюють з можливістю запису та збереження відео-зображення в зашифрованому вигляді, в тому числі у режимі нічної зйомки. Також технічні характеристики відеореєстраторів унеможливлюють видалення інформації інспектором або сторонньою особою.

Під час пілотного проєкту нагрудні відеореєстратори тестують у зоні діяльності Львівської митниці. Водночас розглядається можливість подальшого розгортання проєкту на інших пунктах пропуску.

Очікується, що використання у роботі митних органів відеореєстраторів посилить напрями запобігання контрабанді, порушенню митних правил, запобігання і профілактики службовим зловживанням, корупції, а також захисту посадових осіб від наклепу та звинувачень недобросовісних підприємців.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини