Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Європейський інвестиційний банк оголосив про відкриття у Києві нового регіонального представництва

Реклама

Президент Європейського інвестиційного банку Вернер Хойєр та віцепрезидентка Тереза Червінська відвідують Київ для зустрічі з Президентом, Прем'єр-міністром та іншими урядовцями, а також для відкриття Регіонального представництва ЄІБ. Про це повідомило посольство Євросоюзу.

Нове регіональне представництва ЄІБ у країнах Східної Європи буде розташоване у Києві, в офісі Представництва ЄС в Україні. Мета його роботи - надавати посилену підтримку Україні та Східній Європі загалом, тісно співпрацюючи та координуючи роботу з представництвами ЄІБ у Молдові та на Південному Кавказі (Тбілісі, Грузія).

Анонсовано також серію нових ініціатив із відновлення та зміцнення стійкості, які профінансуються через фонд “EU for Ukraine”. Вони розроблені для задоволення найбільш нагальних інфраструктурних потреб України та підтримки її економіки.

Серед цих ініціатив - дві кредитні угоди на загальну суму 450 млн євро, які нещодавно схвалила рада директорів ЄІБ. Нині ініціативи обговорюються з Міністерством фінансів України та Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України. Фонд “EU for Ukraine”, що є частиною ініціативи ЄІБ “EU for Ukraine (EU4U)”, спрямований на програми з відновлення та реконструкції України. Фонд підтримується внесками від держав-членів та гарантіями Європейської Комісії - загалом на суму 500 млн євро на сьогодні.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об?єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини