Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна виставив на приватизацію "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів"

Реклама

Фонд держмайна виставив на онлайн-аукціон з приватизації Єдиний майновий комплекс ДП «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів». Стартова ціна об'єкта складає 52,7 млн гривень Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

Підприємство засноване в 1979 році та знаходиться на околиці міста Івано-Франківськ і села Микитинці за трьома адресами.

До складу об'єкта входять виробничі, побутові, складські та адміністративні будівлі. Також є залiзнодорожнi внутрiшньоплощадочнi шляхи довжиною 3701 м.

Потужності одночасного зберігання елеватора складають 79 тис. т пшениці. Трьохсортний помел по зерну - 150 т на добу, а односортний помел жита - 35 т в добу. На підприємстві є завод з виготовлення комбікормів.

Також на балансі підприємства перебуває 14 одиниць транспортних засобів та спецтехніки.

З 2019 року підприємство призупинило свою діяльність через заборгованості. Станом на вересень поточного року розмір простроченої кредиторської заборгованості становить 69982 тис. гривень.

Відповідно до умов продажу новий власник буде зобов'язаний: погасити всю заборгованість протягом 6 місяців та не звільняти працівників протягом 6 місяців з дня переходу до нього права власності.

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини