Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна отримає грант у 50 млн євро на рефінансування Програми "Доступні кредити 5-7-9%"

Реклама

30 листопада Міністр фінансів України Сергій Марченко підписав Угоду про грант між Україною та Кредитною установою для відбудови (KfW) на суму 50 млн євро на рефінансування Програми "Доступні кредити 5-7-9%", повідомляє Урядовий портал.

Ці кошти дозволять відшкодувати витрати на компенсацію процентної ставки за кредитами для малого і середнього бізнесу України.

“Робота підприємств є важливою складовою фінансової стабільності та економічної безпеки України в умовах війни. 50 млн євро грантових коштів KfW стануть вагомим внеском в удосконалення діючих програм фінансової підтримки бізнесу. Кошти будуть спрямовані на рефінансування витрат за Програмою "Доступні кредити 5-7-9%", що дозволить й надалі забезпечувати доступ малому і середньому бізнесу до пільгового кредитування”, - наголосив Міністр фінансів України Сергій Марченко та висловив вдячність Уряду Німеччини за співпрацю і системну підтримку України.

Міністр зазначив, що ФРП є ключовою інституцією з доступного фінансування для українського бізнесу, спрямованого на відновлення та розвиток підприємництва в умовах воєнного стану.

Як ефективніше виконувати комплаєнс-процедури для бізнесу? З рішенням LIGA360. Контролюйте дотримання вимог законодавства, здійснюйте due dilligence та AML/KYC перевірки, моніторте репутацію вашої компанії та партнерів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини