Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"АрселорМіттал Кривий Ріг" планує збільшити завантаження виробничих потужностей з 30 до 50 відсотків Новини компаній

Реклама

ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" планує збільшити виробництво із 30% до 50% у 2024 році. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Як найбільший міжнародний інвестор в Україні та найбільше гірничо-металургійне підприємство країни, ми є надійним партнером України і робимо значний внесок в її економіку у воєнний час. У 2024 році ми плануємо збільшити обсяги виробництва та розширити виробничі потужності за рахунок роботи двох доменних печей. Таким чином, завантаження наших виробничих потужностей збільшиться з 30 до 50 відсотків», - сказав генеральний директор "АрселорМіттал Кривий Ріг" Мауро Лонгобардо під час візиту на підприємство посла Федеративної Республіки Німеччина Мартіна Єґера.

Він підкреслив, що компанія готова якнайшвидше нарощувати обсяги виробництва та підтримувати Україну в її післявоєнному відновленні. Для цього на підприємстві зберегли колектив, уникли скорочень, і все виробниче обладнання знаходиться в робочому стані, незважаючи на відключення електроенергії та ракетні обстріли.

«Ми також неухильно йдемо по шляху трансформації у компанію, яка послідовно зменшує свій вплив на навколишнє середовище. Кілька кроків у цьому напрямку вже зроблено, наприклад, закриття застарілих потужностей: коксових батарей №1-2, аглофабрики металургійного виробництва, а також введення в експлуатацію таких сучасних виробничих потужностей, як коксові батареї №5-6», - поінформував Лонгобардо.

В контексті обговорення післявоєнної відбудови України, Мартін Єґер зазначив, що коли настане її час, важливо не повернути об'єкт до довоєнного стану, а вивести його на сучасний рівень.

Також зазначається, що програма візиту посла Німеччини включала в себе обговорення з керівництвом заводу поточного стану підприємства і перспектив його розвитку, а також відвідування доменного виробництва.

Фото з сайту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. Замовте презентацію LIGA360 та дізнайтеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини