Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські підприємці зможуть безкоштовно навчатись в Stanford Graduate School of Business

Реклама

СfE accelerator Українського католицького університету спільно з Stanford Graduate School of Business запускають безкоштовну освітню програму для 42 українських підприємців малого та середнього бізнесу - Stanford Ignite Ukraine. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Навчання розпочнеться у лютому 2024 року і триватиме 4 тижні онлайн та 3 тижні офлайн в Stanford Graduate School of Business. Організатори покривають вартість навчання, проживання поблизу кампусу та основні логістичні витрати.

Програма створена для власників малого та середнього бізнесу, які мають мінімум три роки досвіду ведення підприємницької діяльності та намір масштабування, розвитку інновацій, запуску нових продуктів/послуг, залучення інвестицій, виходу на нові ринки чи інші ідеї зростання.

«Щоб український малий та середній бізнес ще активніше розвивався, важливо, аби підприємці могли запозичувати міжнародний досвід, поглиблювати свої знання, виходити на новий рівень, і як результат - створювати нові робочі місця та відновлювати економіку України. Адже 81,7 % всіх зайнятих в бізнесі, працюють саме на малих та середніх підприємствах», - зазначила Перший віцепрем'єр-міністр - Міністр економіки Юлія Свириденко.

«Перебування в середовищі Stanford GSB - унікальна нагода для українських підприємців побачити більш широкий ринок, його правила гри, збільшити амбіції, переосмислити та розвинути свої бізнеси. Учасники отримають відгуки від інвесторів, експертів і підприємців Кремнієвої долини та стануть частиною спільноти Stanford GSB», - підкреслив СEO CfE accelerator Іван Петренко.

Ідея створення освітньої можливості для українців належить Наталії Анон, яка є членкинею правління Фундації УКУ та однією із меценатів Stanford Ignite Ukraine.

Програма реалізується за підтримки Мінекономіки та Українського католицького університету.

Опис програми, критерії відбору, реєстраційну форму та інші деталі можна знайти на сайті CfE accelerator.

Дедлайн прийому заявок - 30 грудня 2023 року.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини