Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У 2024 році продовжиться державна підтримка аграріїв - Мінагрополітики

Реклама

У наступному році продовжать діяти програми державної підтримки агровиробників. Про це заявив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький під час панельної дискусії «Партнерство влади та бізнесу для підтримки агросектора в умовах кризи».

«У 2024 році продовжить функціонування урядова грантова програма єРобота для розвитку садівництва, виноградарства та ягідництва, тепличного господарства та переробки. Також у аграріїв залишиться можливість брати пільгові гривневі кредити у рамках програми «Доступні кредити 5-7-9». Під це на наступний рік закладено компенсацію у розмірі 18 млрд грн», - підкреслив Висоцький.

Також, за його словами, наступного року відновиться робота бюджетної програми часткової компенсації за купівлю вітчизняної сільськогосподарської техніки.

Заступник міністра наголосив, що українським агровиробникам потрібно прагнути відповідати нормам Європейского союзу щодо якості та безпечності продукції, щоб Україна мала спільний з ЄС ринок та вільний доступ для товарів.

Корпоративне рішення LIGA360 - надійний помічник для аграрного бізнесу. Законодавство та аналітика про земельні відносини під час війни, перевірка партнерів, моніторинг статусу земельної ділянки. Докладніше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини