Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАЗК відкриє публічний доступ до реєстру декларацій після 10 грудня

Реклама

Незабаром буде відкрито публічний доступ до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Про це повідомляє пресслужба Національного агентства з питань запобігання корупції.

Як зазначається, наразі НАЗК працює над вилученням з публічної частини Реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які здійснюють захист держави, та членів їх сімей.

Не пізніше 10 грудня агентство завершить цю роботу за поданнями ініціаторів вилучення, які надійшли до цієї дати. Після цього буде відкрито цілодобовий доступ до Реєстру.

У НАЗК нагадали, що ініціатором вилучення декларацій, поданих суб'єктами декларування, які наразі мобілізовані до лав ЗСУ, є Генштаб.

На підставі подань вилучаються з відкритого доступу не тільки декларації, а і повідомлення про суттєві зміни у майновому стані, подані за всі періоди. Всі документи, подані до Реєстру декларантами, стосовно яких на підставі подань вже застосовані заходи захисту, вилучаються з публічного доступу автоматично.

Вилучення документів з публічної частини Реєстру декларацій здійснюватиметься НАЗК за поданнями ініціаторів і після 10 грудня аж до дати завершення чи скасування воєнного стану в Україні, однак у такому разі певний час вони перебуватимуть у відкритому доступі.

Повний публічний доступ до Реєстру буде забезпечено після завершення чи скасування воєнного стану в Україні.

LIGA360:Органи влади - зручний інструмент для роботи кожного держслужбовця. Ефективний аналіз законодавства, перевірка компаній та фізосіб, новини й аналітика. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини