Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Збій "Київстару" впливає на роботу деяких терміналів та банкоматів ПриватБанку

Реклама

12 грудня у мережі Київстар стався технічний збій, у результаті якого можуть бути недоступні послуги зв`язку та доступу в інтернет у частини абонентської бази, повідомила пресслужба Київстару.

Наразі спеціалісти компанії працюють над усуненням проблеми. У Мінінфраструктури сподіваються, що мобільний оператор відновить зв'язок упродовж чотирьох-п'яти годин, передає liga.net.

Збій у мережі Київстар також частково вплине на роботу деяких терміналів та банкоматів ПриватБанку. Про це повідомив речник ПриватБанку Олег Серга в коментарі hromadske.

«Для загального розуміння, деяка частина усіх банків, банкоматів та POS-терміналів працює на мобільних картках. Тобто у POS-терміналі стоїть мобільна картка. Для тих терміналів, які працюють на мобільних картках "Київстару", звісно, ця проблема впливає на їх роботу», - зазначив він.

Серга додав, що деякі банкомати також використовують мобільний зв'язок, але в банкоматній мережі максимальний відсоток АТМ, які використовують послуги Київстару, складає до 5%.

«Тобто на роботу банкоматної мережі це майже не вплинуло. Ми вважаємо, що максимальний ризик до 5% у нас. Це не є масовим. На частину мереж це може вплинути, але не на всю», - наголосив речник.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини