Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ анулював ліцензії п’ятьом фінустановам

Реклама

Національний банк України анулював ліцензії п'ятьом учасникам ринку фінансових послуг - одній фінансовій компанії, трьом ломбардам та одному лізингодавцю: 

Таке рішення Національний банк прийняв через те, що ТОВ "ФК "КОНТРАКТ ПЛЮС" не подало звітність за IIІ квартал 2023 року / дев'ять місяців 2023 року вдруге протягом двох років після застосування НБУ до фінансової установи заходу впливу за аналогічне порушення.

Інші зазначені небанківські фінансові установи не виконали рішення Національного банку про усунення виявлених порушень ліцензійних умов. Впродовж серпня - жовтня 2023 року до цих установ були застосовані заходи впливу у вигляді зобов'язання вжити заходів для усунення порушень та їх причин, а також подати Національному банку звіт і засвідчені належним чином документи, що підтверджують їх усунення.

Порушення усунені не були.

Також регулятор застосував захід впливу до ПТ "ЛОМБАРД ШВИДКА ПОЗИКА" ТОВ "ДВІР ФІНАНСІВ" І КОМПАНІЯ" у вигляді зобов'язання усунути порушення та їх причини у зв'язку з неподанням звітності за дев'ять місяців 2023 року. Зазначена установа зобов'язана усунути порушення та їх причини у строк до 26 грудня 2023 року.

Працюйте лише з перевіреними контрагентами, що мають ліцензії на діяльність. На ІТ-платформі LIGA360 можна дізнатися про наявність ліцензій  у компаній: на туроператорську діяльність й послуги перевезення пасажирів, надання фінансових послуг, торгівлю алкогольними й тютюновими виробами. Замовте презентацію LIGA360 за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини