Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укрзалізниця" збудувала перший зерновоз, адаптований під євроколію

Реклама

"Укрзалізниця" збудувала на власних потужностях зерновоз, який оптимально пристосований для перевезень колією 1520 та євроколією - 1435. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як зазначається, новий вагон-хопер призначений для перевезення зерна та інших сипких харчових вантажів. Більшість комплектуючих і матеріалів для нього - вітчизняного виробництва.

«Він враховує всі вимоги, особливості та габарит інфраструктури. Далі такі вагони плануємо поставити на серійне виробництво», - зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

В компанії додали, що оскільки новий вагон-зерновоз відповідає вимогам, які діють на інфраструктурі країн Європейського Союзу, це дозволить знизити вартість логістики та спростити процедуру узгодження міжнародних залізничних перевезень.

Довідково:

Основні технічні характеристики вагона-зерновоза моделі 19-8005-У: вантажопідйомність 70 тонн; об'єм кузова 104 куб. м; габарит 02-ВМ; 5 завантажувальних люків, 6 розвантажувальних; конструкційна швидкість 120 км/год.

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні.

Скористайтеся новорічною пропозицією для рішень LIGA360! Отримайте знижку 30% при оплаті тарифу на 6 місяців, та 40% при оплаті 12 місяців. Встигніть до кінця грудня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини