Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БЕБ викрило масштабне підпільне виробництво оливкової олії: вилучено понад 90 тонн контрафактної продукції

Реклама

Співробітники Бюро економічної безпеки викрили масштабне підпільне виробництво оливкової олії та соусів відомих італійських марок. Про це повідомляє пресслужба бюро.

Як зазначається, роботу підпільного заводу, на якому виготовляли підроблені товари, організували мешканці міста Києва та Львівщини.

Учасники схеми продавали фальсифікат через мережу магазинів під виглядом оригінальної продукції, використовуючи фірмові найменування та товарні знаки.

Одна із постраждалих компаній вже заявила про спричинену їй матеріальну шкоду в особливо великому розмірі.

Детективи БЕБ провели 20 обшуків на території міста Києва, Львівської, Харківської та Дніпропетровської областей. На складах та в місцях продажу підроблених товарів вилучено понад 90 тонн оливкової олії та інших продуктів.

Зокрема, під час обшуку на території Львівської області, виявлено та вилучено лінію з розливу оливкової олії, обладнання, тару, сировину та готову продукцію.

Загальна орієнтовна вартість вилученого становить майже 7,5 мільйона гривень.

Наразі незаконну діяльність заводу із виробництва підробленої оливкової олії та точок продажу припинено.

Фото з сайту БЕБ.

Малий бізнес потребує впевненості у партнерах та клієнтах. Перевіряйте інформацію про юридичних та фізичних осіб у рішенні LIGA360:Підприємець. Дані ЄДР, публічні кошти, перевірки держорганів, банкрутство, судові рішення, ризики у співпраці. Деталі за посиланням.

Встигніть отримати знижку до 40% для рішень LIGA360. Заповніть заявку - і наш менеджер запропонує тариф, який підходить саме вам.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини