Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Антимонопольний комітет оштрафував два товариства за змову на закупівлі ремонту доріг на 37 млн грн

Реклама

Антимонопольний комітет рішенням від 19 грудня оштрафував ТОВ «ДС Пром Груп» і ТОВ «ЗТС Груп» на загальну суму понад 37 млн грн за змову на закупівлі ремонту дороги. Про це повідомляє пресслужба АМКУ.

Як зазначається, Службою автомобільних доріг у Кіровоградській області проводились відкриті торги на закупівлю «Капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка на ділянці км 718+525 - км 720+995». З переможцем торгів - ТОВ «ДС Пром Груп» - укладено договір на суму 61 900 000,00 грн.

Під час розслідування справи Тимчасова адміністративна колегія АМКУ встановила обставини, що свідчать про вчинення ТОВ «ДС Пром Груп» і ТОВ «ЗТС Груп» антиконкурентних узгоджених дій, метою яких було усунення конкуренції між ними. Зокрема, були виявлені факти спільного ведення господарської діяльності та обміну інформацією.

За вчинене правопорушення на відповідачів накладено штрафи загальною сумою 37 156 398 грн.

Дізнайся більше про повноваження Антимонопольного комітету в LIGA360види перевірок, чим вони загрожують, як оскаржити та інші практичні рекомендації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини