Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ проведе виїзний моніторинг чотирьох об’єктів оверсайту

Реклама

Національний банк у 2024 році запланував проведення виїзного моніторингу чотирьох об'єктів оверсайту, повідомляє регулятор.

Перевірятимуться дотримання вимог законодавства України та достатність заходів, що вживаються учасниками платіжного ринку для забезпечення безперервного, надійного та ефективного функціонування платіжної інфраструктури.

У наступному році перевірять: 

  • АТ "РАЙФФАЙЗЕНБАНК" (ІІ квартал); 

  • ТОВ ФК "СВІФТ ГАРАНТ" (ІІІ квартал);

  • АТ "ОЩАДБАНК" ( ІІІ квартал);

  • ТОВ ФК "НОВА ПЕЙ" (ІV квартал).

План проведення виїзного моніторингу складений та оприлюднюється відповідно до вимог Положення про проведення виїзного та безвиїзного моніторингу об'єктів оверсайту платіжної інфраструктури, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 31.12.2022 № 257.

НБУ має право надсилати до об'єкта виїзного моніторингу запит, що містить перелік інформації (у паперовій або електронній формі у визначеній структурі та форматі) та документів (їх копій та/або витягів з них) щодо діяльності об'єкта виїзного моніторингу з надання платіжних послуг, які об'єкт виїзного моніторингу зобов'язаний підготувати та подати Національному банку в терміни, обсягах та порядку, визначених у такому запиті.

Усі ситуації й алгоритми дій для бізнесу - на ІТ-платформі LIGA360. Покрокові описи дій, думки експертів, галузева аналітика. Дізнавайтеся більше за посиланням. 

Саме час забезпечити себе інформацією та інструментами для роботи на весь рік! Отримуйте знижки до 40% для рішень LIGA360. Заповніть заявку для зв'язку з менеджером.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини