Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Приймання податкових накладних буде обмежено з 30 грудня по 1 січня - ДПС

Реклама

Державна податкова служба інформує, що у зв'язку з завершенням 2023 бюджетного року та початком 2024 бюджетного року, а також беручи до уваги особливості режиму роботи системи електронних платежів Нацбанку та Держказначейства, в інформаційно-комунікаційних системах ДПС у період з 30 грудня по 1 січня будуть проводитися регламентні та технічні роботи, пов'язані із закриттям року.

У зв'язку з цим буде обмежено приймання податкових накладних та розрахунків коригування до Єдиного реєстру податкових накладних у період з 30 грудня 2023 року по 1 січня 2024 року.

Починаючи з 2 січня 2024 року інформаційно-комунікаційні системи ДПС, у тому числі Єдиний реєстр податкових накладних, працюватимуть у штатному режимі.

Брак інформації є ризикованим для бізнесу. Щоб уникнути цього, скористайтеся LIGA360. Надайте вашим співробітникам - керівникам, юристам, бухгалтерам, HR - усю потрібну інформацію для ухвалення рішень. Дізнавайтеся більше за посиланням.

Розпочніть новий рік з LIGA360. Обирайте професійні рішення для бізнесу, юристів, бухгалтерів та HR-менеджерів - зі знижками до 40%. Скористайтеся пропозицією прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини