Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Епіцентр Агро" будує завод з виробництва добрив у Вінницькій області Новини компаній

Реклама

«Епіцентр Агро», що входить до групи компаній "Епіцентр К", розпочав будівництво установки з виробництва добрив у Вінницькій області. Про це повідомляється на сайті компанії.

«У 2023 році у Вінницькій області було розпочато будівництво установки по виробництву КАСів і РКД. В компанії планують виготовляти карбамідно-аміачну суміш та рідкі комплексні добрива, що використають під час посівної 2024», - йдеться у повідомленні.

За словами керівниці центрального офісу департаменту з аграрних питань компанії «Епіцентр К» «Епіцентр Агро» Світлани Нікітюк, компанія має амбітні цілі на 2024 рік.

«Зміна структури посіву, подальше тестування системи no-till, власне виробництво добрив та низка інших проєктів - це лише невелика частина викликів, які ми поставили самі собі. Окрім цього, впевнено йдемо до запровадження переробки вирощеної продукції», - зазначила Світлана Нікітюк, підсумовуючи діяльність компанії у 2023 році.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини