Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Турецька компанія побудує логістичний і транспортний вузол в аеропорту "Антонов"

Реклама

Турецька компанія «Mabtec Engineering and Consultancy», яка займається проєктуванням, реалізацією та управлінням інженерних проєктів, планує побудувати логістичний і транспортний вузол в аеропорту "Антонов», який розташований біля Києва. Про це повідомив заступник голови комітету ВР з питань економічного розвитку Дмитро Кисилевський.

«Планується будівництво сучасного логістичного та транспортного вузла, який почне роботу після відкриття повітряного простору України», - написав Кисилевський.

Раніше Бучанська міська рада повідомляла, що турецька компанія розробляє концепцію реконструкції аеропорту «Антонов» на базі індустріального парку «Bucha Techno Garden».

Прогнозується, що цей проєкт у майбутньому стане основним логістичним і транспортним вузлом по всій Україні та допоможе забезпечити зростання міжнародних пасажиропотоків та вітчизняних вантажопотоків.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини