Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ощадбанк надасть грантову підтримку бізнесу - фінансується урядом Німеччини

Реклама

Ощадбанк інформує про початок другої фази проєкту «Доступ до фінансування та підтримка стійкості ММСП в Україні ІІ» в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA  («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між Європейським Союзом та Україною у сфері торгівлі») з надання грантової підтримки підприємствам мікро, малого та середнього бізнесу, задіяних в економічно важливих для України сферах бізнесу таких як сільське господарство, зокрема постачання та переробка харчових продуктів, швейна (текстильна) промисловість, переробна промисловість, а також експортно орієнтовне виробництво.

Проєкт фінансується урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з  Deutsche Sparkassenstiftung fur international Kooperation (DSIK) та Фондом розвитку підприємництва (ФРП).

Бюджет проєкту складає 4,2 млн євро.

Для внутрішньо переміщених підприємств та підприємств із деокупованих територій гранти надаватимуться у розмірі 30% від вартості  інвестиційного проекту, але не більше 30 тис. євро в гривневому еквіваленті.

Для всіх інших підприємств максимальний розмір грантової підтримки становить 20%, але не більше 20 тис. євро в гривневому еквіваленті.

У грантовій програмі можуть брати участь підприємства з позитивною кредитною історією, що мають до 250 працівників та річний дохід до 10 млн євро, які не отримували міжнародну технічну допомогу з 1 лютого 2022 року та не мають заборгованості перед держбюджетом.

Заявки на участь у програмі приймаються у відділеннях Ощадбанку до 31 січня 2024 року.

Забезпечте систематичний моніторинг законодавства та змін правового поля для вашого бізнесу. З LIGA360 ви не пропустите жодної вимоги від регуляторів - в тому числі нововведень в галузі фінансового моніторингу, податкового чи антимонопольного законодавства. Отримайте повноту інформації для свого бізнесу з LIGA360.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини