Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Закарпатті зареєстровано новий індустріальний парк

Реклама

Кабінет Міністрів вніс до реєстру індустріальних парків індустріальний парк «БФ Термінал», що знаходиться в Берегівському районі Закарпатської області. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 12 січня 2024 року, повідомляє пресслужба Мінекономіки.

На території парку, який представлятиме собою групу промислових підприємств з переробки деревини та виготовлення продукції з дерева, планується створити близько 2000 робочих місць.

Спеціалізацією «БФ Термінал» стане виробництво плит МДФ та CLT, ламінату і паркету. На території парку працюватиме перевантажувальний комплекс. 

"Важливо, що для виготовлення продукції можуть використовуватися відходи виробництва місцевих діючих деревообробних підприємств. Тож створення парку матиме посилений позитивний ефект для економіки всього регіону", - наголошують у міністерстві.

«БФ Термінал» став першим парком, включеним до реєстру індустріальних (промислових) парків цього року та 74-м у цьому переліку.

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини