Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Румунські фермери блокують рух вантажівок на двох пункти пропуску на кордоні з Україною

Реклама

Румунські фермери блокують рух вантажівок на двох пунктах пропуску на кордоні з Україною.

Так, у Державній прикордонній службі повідомили, що сьогодні отримали від представників Прикордонної поліції Румунії інформацію про поновлення близько 12.00 блокування руху вантажних автомобілів на напрямку пункту пропуску «Сірет», який знаходиться навпроти українського пункту пропуску «Порубне».

У відомстві нагадали, що раніше, 13 і 14 січня, вже відбувалось часткове блокування руху на напрямку пунктів пропуску «Сірет - Порубне». Воно розпочиналося вдень і завершувалося ввечері.

Крім того, від прикордонної поліції Румунії надійшла інформація про початок блокування руху вантажних автомобілів на напрямку румунського пункту пропуску «Вікову-де-Сус», що навпроти українського - «Красноїльськ».

Українські прикордонники наголошують, що інші види транспорту, а також пішоходи в обох пунктах пропуску оформлюються встановленим порядком як на в'їзд, так і виїзд з України.

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини