Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Оновлення єЧерги для міжнародних перевізників

Реклама

Мінінфраструктури презентувало нові можливості в системі єЧерга для міжнародних перевізників:

  • компанії, що виконують як пасажирські, так і вантажні перевезення тепер зможуть в одному кабінеті бачити всі актуальні черги. Тобто під час вибору акаунту перевізники збережуть постійний доступ до всіх черг з одного профілю. Не потрібно буде реєструвати окремі акаунти для постановки в чергу автобусів та вантажівок, а під час реєстрації треба буде обрати тип транспорту, який буде перетинати кордон.

  • перевізникам, що виконують регулярні перевезення пасажирів за кордон, варто перевірити в особистих кабінетах, які дозволи на маршрути система єЧерга підтягнула в особистий кабінет. У випадку відсутності в системі повної інформації, її можна додати самостійно в особистому кабінеті. Для цього є відповідне поле.

Детальна інструкція за посиланням

Наявність всіх дозволів на регулярні маршрути в системі єЧерга дозволить перевізнику обирати під час постановки в чергу той дозвіл, за яким буде виконуватись рейс. Таким чином, система буде верифікувати виконання маршруту. У разі відсутності інформації про дозволи, виконати рейс буде неможливо.

У міністерстві зазначили, що головна мета таких змін - отримати актуальну інформацію, про маршрути, які виконуються. Саме на основі цих даних розробляється слотування для кожного пункту пропуску для ліквідації черг на кордонах з автобусів та забезпечення вчасного прибуття пасажирів до кінцевої точки.

Важливо, що перетинати кордон можливо лише через ті пункти пропуску, які вказані у дозволі на маршрут. Нагадуємо пасажирським перевізникам, що зареєструвались в онлайн-черзі варто приїздити до пункту пропуску у передбачений маршрутом час. 

Підприємці слідкують за змінами з LIGA360. Це рішення дозволяє моніторити всі важливі фактори, що можуть впливати на діяльність компанії. Слідкуйте за законодавчими змінами, реєстраційними змінами компаній, згадками в ЗМІ. Відчуйте повний контроль інформації з LIGA360. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини