Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Польські перевізники припинили блокаду пунктів пропуску на кордоні з Україною

Реклама

Польські перевізники розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною. Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

«За інформацією від Прикордонної варти Республіки Польща - сьогодні близько 16:00 (за київським часом) завершилася акція протесту перед пунктами пропуску «Краківець - Корчова» та «Рава-Руська - Гребенне» - зазначається у повідомленні, оприлюдненому у вівторок.

Пізніше у відомстві поінформували, що о 20-й годині того ж дня також завершилось блокування пункту пропуску «Дорогуськ - Ягодин».

Наразі оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів у всіх трьох напрямках здійснюється у звичайному режимі.

Нагадаємо, вчора, 16 листопада, Міністерство інфраструктури Польщі підписало угоду з польськими перевізниками, результатом якої стало припинення блокади пунктів пропуску на польсько-українському кордоні до 1 березня. Детальніше про це читайте тут.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Новини, нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини