Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна планує виставити на приватизацію готель "Україна" у центрі Києва

Реклама

Фонд державного майна планує виставити на приватизацію готель "Україна", який знаходиться у центрі Києві. Про це повідомив Голова ФДМУ Віталій Коваль.

«Відвідав державне підприємство, яке знаходиться у підпорядкуванні ФДМУ. Шість конференц-залів, кімнати для переговорів та фонд у 363 номери. Готель «Україна» - працює і буде працювати», - написав очільник фонду.

Наразі, через воєнний стан, готель недозаповнений, однак щомісяця тут проходять в середньому 15 конференцій. Для гостей пропонуються зали, де можна розмістити від 10 до 250 людей. Також є укриття, в якому розташована окрема аудиторія для заходів на 50 осіб, та паркінг на 80 машин.

«Разом з тим, готель накопичив більше 45 млн грн боргів. Тому у планах Фонду - його приватизація», - зазначив Віталій Коваль.

Він підкреслив, що завдання ФДМУ полягає в тому, щоб будь-яке підприємство, яке знаходиться в його управлінні, було прибутковим або знайшло нового ефективного власника.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини