Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

USAID оголосила грантову програму для великих та середніх переробних підприємств обсягом $10 млн

Реклама

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголоcила грантову програму для підтримки розвитку українських середніх та великих переробних підприємств загальним обсягом $10 млн. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

У рамках програми буде надано близько 30 грантів у розмірі від $150 000 до $500 000. Заявки прийматимуться до 8 березня 2024 року.

«Грантова програма підтримуватиме українські середні і великі переробні підприємства у діяльності, яка сприяє розширенню виробництва, створенню нових інноваційних продуктів та модернізації. Метою ініціативи є створення нових робочих місць в Україні та збільшення продажів товарів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках», - наголошується у повідомленні.

Гранти будуть надані підприємствам у таких секторах: упаковка та пакувальні матеріали, харчова промисловість, машинобудування та металообробка, текстиль, продукти на відновлення та реконструкцію (будівельні матеріали, вікна, двері, металовироби, електротовари тощо).

Детальна інформація щодо подачі заявки, необхідних документів та критеріїв відбору за посиланням.

Довідково:

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини